S gotovo 45 godina iskustva, Autoškola Donat svakako je vaš prvi izbor za dobivanje stručnih kvalifikacija koje će vam osigurati dobivanje željene vozačke dozvole, bila ona AM, A1, A2, A, B, C1, C ili CE kategorije. Bespogovorno inzistiranje na stručnosti jedna je od najvažnijih kvaliteta koju Autoškola Donat gaji već dugi niz godina, što se ogleda u visokoj prolaznosti i zadovoljstvu polaznika. Fer i pošten individualan pristup svakom kandidatu ono je što izdvaja Donat od konkurencije, a stručnost instruktora i široka paleta dostupnih vozila osigurava svakome uvježbavanje personaliziranog stila vožnje.

Pri polaganju sati vožnje, birajte automobil pogonjen na dizel ili benzin, a u ponudi su još kamion, kombi i prikolica te širok izbor motocikala (Kymco, Gilera, Yamaha i Kawasaki) za ostvarivanje svih potrebnih vozačkih kvalifikacija za najbolje i najsigurnije vozače.

Donat nudi polaznicima online učenje i upise, vježbanje na vlastitom poligonu, svakodnevne upise i za one kojima to iznimno treba – odrađivanje vožnje svih potrebnih sati za samo 20 dana. Osposobljavanje kandidata za vozače započinje nastavom iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila (PPSP), nakon čega se nastavlja nastavom iz Prve pomoći, a nadalje i vježbanjem kandidata praktičnog dijela.

– Zajednički cilj djelatnika i polaznika autoškole je da polaznici nauče i usvoje prometna pravila, da se nauče sigurno ponašati u prometu, ovladaju tehnikom upravljanja vozilom i na kraju steknu znanje i vještine potrebne za sigurno sudjelovanje u prometu, kazali su nam iz Autoškole Donat.

Informirajte se i vi o Autoškoli Donat i doznajte zašto su najcjenjenija autoškola u Dalmaciji i šire te prvi izbor tisuća zadovoljnih vozača.