O NAMA

Autoškola Donat prvi put je osnovana davne 1973. godine. Zbog tadašnjih neprilika zatvorena je 1978. godine, te je ponovno aktivirana 1990. godine. Od tada pa do danas osposobili smo tisuće kandidata za vozače raznih kategorija, koji su uspješni vozači i odgovorni na cestama.

Svim kandidatima omogućujemo kvalitetno obrazovanje i odličnu praksu prilikom polaganja vozačkog ispita. Naši iskusni predavači i instruktori svojim znanjem i kvalitetom obučavaju kandidate i rado prenose na njih sve što znaju.

Osposobljavanje kandidata za vozače započinje nastavom iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila (PPSP), nakon čega se nastavlja nastavom iz Prve pomoći, a nadalje i vježbanjem kandidata praktičnog dijela.

U autoškoli Donat kvaliteta koju nudimo na zavidnom je nivou, upravo zbog toga prolaznost je velika, a naši kandidati odgovorni su vozači na cestama.
Autoškola Donat pravi je izbor za svakoga tko želi postati siguran vozač!

Zajednički cilj djelatnika i polaznika autoškole je da polaznici nauče i usvoje prometna pravila, da se nauče sigurno ponašati u prometu, ovladaju tehnikom upravljanja vozilom i na kraju steknu znanje i vještine potrebne za sigurno sudjelovanje u prometu.